Rijstwafel met pindakaas en banaan

19-04-2020

Snack time | Deze rijstwafels dun besmeerd met pindakaas zijn ideaal als kleine snack. Om deze te maken kies je best voor een 100% pindakaas aangezien deze enkel noten (onverzadigde vetten= goede vetten) bevatten. De andere soorten pindakaas bevatten palmolie (verzadigde vetten= slechte vetten) en suiker. Ik gebruikte de 100% pindakaas van Calvé uit de Albert Heijn.

Ingrediënten (voor 2 rijstwafels)

  • 2 rijstwafels
  • 100% pindakaas 
  • 1/2 banaan
  • 4 verkruimelde gevriesdroogde frambozen
  • Lijnzaad

Bereidingswijze

  1. Besmeer de rijstwafels met 100% pindakaas
  2. Snijd de banaan in schijfjes en beleg op de rijstwafel
  3. Werk af met frambozen en lijnzaad

Tip: Besmeer de rijstwafels niet te dik anders kan dit leiden tot gewichtstoename. 

Heb je dit recept gemaakt? Plaats gerust jouw foto online en vergeet mij zeker niet te taggen op instagram @foodbalance.Chiara

© 2020 Foodbalance Chiara
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin